Idag har jag badat med Linn, imorgon sover jag hos Linneis så kanske inte blir någon uppdatering...

2011-06-28 | 22:13:01 | Linn's liv | ♡ Kommentera?
----------------------------------------------------
.. Ja, rubriken..
Anna har nu laddat upp klippet på YouTube, så därför får ni det idag och sedan ses vi kanske på torsdag! :)

/Linn


Har badat med Sabinis och spelat fotboll idag.

2011-06-27 | 22:57:45 | Linn's liv | ♡ Kommentera?
----------------------------------------------------


Hallå!


Tja.. Ni kan läsa vad jag har gjort idag i rubriken! :)
Igår sov jag till halv tolv, SKÖNT! Sedan tittade jag och mamma på någon film, den var bra. Sen gjorde vi inget mer den dagen.

I lördags sjäng ju jag och det gick jättebra! Det hände något med våran kamera, den slutade att funka när jag sjöng så vi fick inte det inspelat, så nu ska min kompis mamma ladda upp klippet på YouTube, men jag vet inte när den kommer upp.. Men så fort den är uppe på YouTube kommer den självklart upp på bloggen! :)

Vid 21.00 idag var hela familjen ute på en kvällspromenad med hundarna! (Glömde självklart kameran inne) Mysigt!! Jag och en av hundarna sprang jättemycket! Mer spring = Bättre kondis! ;)

Nej, nu ska jag fortsärra med mitt.

Ses!


/Linn


Ramlade på jättemånga brännäslor så nu har jag märken på armen..

2011-06-24 | 23:39:07 | Linn's liv | ♡ Kommentera?
----------------------------------------------------

Hej igen! :)


Idag har jag försökt träna in låten som jag ska sjunga imorgon, det har väl gått sådär.. Jag ska nog lägga mig och sedan imorgon klockan 09.00 ska jag upp, äta frukost, klä på mig osv och sedan åker jag, Oliver (min lillebror) och pappa till Brunnsjöliden och spelar fotboll! :)
Nu på kvällen har vi, familjen, ätit jättegoda saker och haft det mysigt! Vi åt helt perfekt grillat kött med potatis och tzatziki och hemmagjord inlagd gurka, räkröra och mycket mer!

Efter fotbollen ska jag fortsätta med låten tills den sitter stenhårt och sedan vid 20.00/20-15 åker jag och mamma till spelningen i Torsåker för att vi (Helges artister) ska sjunga på ett ungdomsdisco och då ska jag som sagt sjunga Marry the night - Lady Gaga. Ja.. Vi får väl se hur det går med min förkylning..(!)

Nej nu ska jag sova,
Godnatt alla mina bloggläsare!

/Linn

GLAD MIDSOMMAR!!

2011-06-24 | 14:31:49 | Roliga saker!! | ♡ Kommentera?
----------------------------------------------------


Hej!!


Jag orkade inte blogga igår kväll, så jag gör det nu istället! :)

Igår spelade ju vi match mot killarna, vi förlorade med 5-1 ;) Jag var inte alls bra.. Eftersom att jag är jätteförkyld och jag har inte tränat på nästan 2 veckor... Haha, jag fick spela på nästan ALLA platser!! Muffins både på kant och i mitten (Den platsen är mellan topp och mittfältet), russin (bakom muffins, mellan backar och muffins) och mittback med Linnea!! (Linnea brukar alltid spela som russin eller muffins, biland även på topp) Haha, vi var bäst! Fast egentligen inte.. !

På kvällen fick jag även reda på att jag, Julia och Seyran från vårat lag har gått vidare till Zonlägret i Malung!! GUD VAD COOLT!!! Vi ska vara där en hel helg!!! Vi kommer verkligen ha en jätterolig helg!! ÅH JAG LÄNGTAR!!

Idag ska vi äta gott med familjen och mysa!

Jag berättar mer ikväll vad som hänt under dagen och vad som händer imorgon!


Postat av: vispen

Jag har också känt den där känslan, att man inte känner för att göra någonting och att allt känns tråkigt och segt.
Vilka låtar lyssnar du mest på just nu?
Vad kul att du lärde dig mycket på gitarrlägret! Jag vill också lära mig att spela något instrument, gitarr eller piano tror jag.
Lycka till på fotbollsmatchen imorgon! Kram

2011-06-23 @ 12:10:56
URL: http://vispen91.blogg.se/

Svar:
Ja..
Just nu lyssnar jag på ''Lady Gaga - Marry the night'' eftersom att jag ska sjunga den imorgon, men annars är det allt från Whitney Houston och Leona Lewis till Jessie J, Paramore, Adele och Lady Gaga. :) Men det kanske inte var något svar?
Du får skriva en till kommentar om du vill ha ett bättre svar med låtar. :)
Ja, det var jättekul!! Vi spelade både gitarr, munspel, trummor och så fanns det ett el piano men det användes inte. Varken gitarr eller piano är svårt, det är bara att leta på någon bra låt och sätta sig med en gitarr eller ett piano och spela ackord. Ackord till låtar finns på bland annat: http://www.ultimate-guitar.com/ kika in där! :)
Tack tack! :)
Kram!!

Nu ska jag fortsätta träna in den låten '' Marry the night - Lady Gaga''

Glad midsommar!!

/Linn


Hade tappat lusten med allt.. Det var därför jag inte bloggade.

2011-06-23 | 00:23:20 | Linn's liv | ♡ Kommentera?
----------------------------------------------------
Hej!


Ja.. Ni ser ju rubriken, det är skälet till att jag inte bloggat och sen har jag inte orkat. Aja, nu blir det i alla fall bättre uppdatering kan jag lova!
Jag ska också berätta att efter att jag tappat lusten med allt, (framförallt musiken) så har jag verkligen insett att musik är det jag vill hålla på med, inget annat! Jag har hittat nästan 30 riktigt bra låtar på ungefär 1-2 veckor! Nu sitter jag varje kväll och sjunger igenom dom! JAG ÄLSKAR VERKLIGEN MUSIKEN! Jag har skrivit en låt om allt som hände som jag faktiskt blev riktigt nöjd med!
Nu ska jag VERKLIGEN satsa!


Mitt sommarlov har jag varit på det där lägret, det var JÄTTEKUL! Jag lärde mig jättemycket nya saker! Jag har dragit på mig en förkylning... Kul..
Sedan har jag knäppt kort på mig själv, på min mosters nya hundvalp och varit med Linnea idag! Vi fikade, badade och kika på världens konstigaste film, fast den var bra! Den heter Black Swan och handlar om en jätteduktig tjej som dansar balett och får en huvudroll som hon alltid har velat ha som heter Svansjön, fast det är något konstigt med berättelsen (pjäsen) det börjar nämligen hända på riktigt (som jag fattade det som), ja, den var faktiskt bra, fast som sagt, kontig. Mycket svängningar osv.

Imorgon spelar jag fotbollsmatch mot killarna i  Säter klockan 14.00 och sjunger (antar jag).

Lite kort på mig och hunden Mimmi.

Ps. Ni får jättegärna kommentera låtar som jag skulle kunna sjunga, både äldre och nyare! Skulle bli jätteglad!! Ds.


/Linn


På väg mot nya äventyr! Nu gäller det!!

2011-06-16 | 06:38:08 | Linn's liv | ♡ Kommentera?
----------------------------------------------------

Imorgon då åker jag!

2011-06-12 | 23:34:36 | Linn's liv | ♡ Kommentera?
----------------------------------------------------

Hallo!


Idag har jag inte gjort någonting! Eller jo.. Spelat match mot Kvarnsveden, vi förlorade med 4-2.. Men vi var jätteduktiga!!
Sen har jag ''försökt'' att städa mitt rum, packat och ja, slappat.

Imorgon då åker jag!
Det blir jag + en till tjej som heter Mollie som åker på ett gitarr läger och då är vi dom enda tjejerna, totalt 30 personer, så resten är killar. Hihi.

Det kommer nog några rubriker under veckan, men mer kommer jag inte kunna skriva.

Så vi ses väl!


/Linn


Ett långt, härligt sommarlov framför mig just nu! YES!

2011-06-11 | 23:44:14 | Linn's liv | ♡ Kommentera?
----------------------------------------------------

Hallo!


Igår var det skolavslutning, det gick bra. Vi sjöng i kyrkan med kören. På kvällen klockan 18.00 gick bussen till Leksand.
Jag försökte lägga in en bild på mig och min kompis från mobilen när vi var på bussen men det gick inte.. :( Aja..
Det var hyfsat kul, det var jättetråkigt med aktiviteterna (man tröttnade på en gång och det fanns inte så jättemycket att göra.) men som tur var så var ju jag med mina otroliga vänner! Vi var 9-11 stycken tjejer som var med varandra och vi hade det jättekul!
Vi kom hem vid 02.30, så därför bloggade inte jag.

Idag har jag och mamma köpt strängar, plektrum och några saker fler saker till elgitarren eftersom  att jag ska vara med på ett Blues läger från måndag till lördag och därför kommer inte jag kunna blogga, det kan bli någon rubrik lite ibland men räkna med att det inte blir någonting alls.

Imorgon har jag fotboll, jag ska packa och städa rummet!

Ses!


/Linn

SOMMARLOV IMORGON!

2011-06-09 | 21:11:35 | Linn's liv | ♡ Kommentera?
----------------------------------------------------

Hallå!


Idag har jag varit i skolan och kollat på en 7-kamp mellan 9:orna och lärarna, tyvärr vann lärarna med 4-3, sedan har vi kollat på kabaré, det var JÄTTEKUL!

Igår hade jag en jättetrevlig kväll med helges gänget! Vi åkte karuseller och jag gjorde en jättekonstig och speciell grej som är som 3 runda ringar och i den innersta står man och så snurrar dom där och åker överallt. (Bra förklaring) Det var otroligt roligt men även läskigt eftersom att man åkte både upp och ner, på sidan och ja.

Imorgon är det skolavslutning!!! Sedan åker skolan (dom som har anmält sig, alla skolor i den här kommunen är inbjudna) till Leksand sommarland! :D GUUUUUUD VAD KUL! :D

Ja, nu ska jag sova eftersom att jag har tänkt att gå upp 05.30.. Hehe..


/Linn


Gamla go'ingar, är det inte så man säger?

2011-06-07 | 22:10:36 | Linn's liv | ♡ Kommentera?
----------------------------------------------------

Hejhej!


Idag har jag varit i skolan och haft fotbollsträning.

Imorgon ska vi ha en speciell sak på skolan som heter Mentordag på skolan och då ska vi vara med våra mentorer en hel dag! Schema för imorgon:

09.00 - Samling i konferensrummet
10.00 - Fika (från skolan eftersom att en i våran klass vann en grej på skolan)
10.30 - Rektorn kommer till oss och förklarar varför vi inte ska ha min världens BÄSTA mentor för klassen och för honom.
11.00 Mat
Ca 11.30-13.00 Film, bad eller bara mys med klassen beroende på väder.
13.00 - Glass från Lappens för att våran klass var bäst i orientering av 7:orna!
14.00 SLUT!

Sisådär schema för dagen. Efter när vi har slutat går jag hem och sedan gör mig i ordning för spelningen!

Kul dag, förutom, att det antagligen blir sista dagen för Erik, men efter imorgon så kommer nog rektorn hata mig eller INTE tycka om mig eftersom att jag kommer kämpa för att få ha kvar Erik (mentorn)!

Nej nu MÅSTE jag gå och lägga mig!

Ses!

/Linn



4-0 till oss i matchen mot Falun

2011-06-06 | 21:37:07 | Linn's liv | ♡ Kommentera?
----------------------------------------------------

Hejhej,


Resultatet av matchen ser ni i rubriken, jag fick vätskebrist, så jag var bara ''avlastning'' för dom som var trötta (jag hoppade in någon gång i några minuter för att dom andra skulle kunna vila) fast vätskebristen kom till andra period.
Jag har tränat in en ny låt som heter Smile - Avril som jag ska sjunga på onsdag istället för Who you are - Jessie J, då uppträder jag/vi (Helges) på en grej för 7-9 som heter Stolt och nykter som är i Furuvik, i Gävle.
Kul!

Imorgon är det skola och fotbolls träning.

Nu kommer det massa bilder, dom flesta från Polen, ni får gärna kommentera om ni gillar någon av bilderna.:)

/Linn


Det gick jättebra idag!

2011-06-05 | 21:47:37 | Linn's liv | ♡ Kommentera?
----------------------------------------------------

Hej hallå!


Idag har ju jag varit på det så kallade Zonlägret i Avesta och det gick faktiskt jättebra! Det var först ett två timmars tränings pass och teknik pass.
Sedan lunch, teori och till sist fotbolls matcher på 7-manna plan i en och en halv timme! Det var jättekul, en riktigt rolig dag! :)

Imorgon ska jag spela fotboll igen (fotbolls match) och träna på en skolavslutnings låt och sedan en till låt som heter ''Who you are - Jessie J''.

Jag ska svara på två kommentarer sen ska jag sova tror jag,



Postat av: Linnea

Kul med Junior eurovision!
Får man sjunga på engelska?
:)

2011-06-03 @ 19:45:43
URL: http://lsundling.blogg.se/


Svar: Nej, man får inte sjunga på engelska! :)



Postat av: maja

vad gullig du är hjärtat.
inte för att jag håller med.
själv tycker jag att du är den mest omtänksamma personen som jag träffat och du ser till så att alla trivs och att alla kommer in i vårat helgesgäng.
vill man ha en trevlig stund kan man se till att umgås med dig så är allt klappat och klart på stört.

du är så snäll vännen.
tycker om dig jag!

2011-06-05 @ 15:31:29
URL: http://majaaknilsson.blogg.se/


Svar:

Gud vad snäll du är maja!
Men jag tycker exakt det jag skrev om dig i förra inlägget! Du är underbar!
Ett stort hjärta till dig!


Ses!

/Linn



Spelningar idag och zonläger imorgon!

2011-06-04 | 22:16:03 | Linn's liv | ♡ Kommentera?
----------------------------------------------------



Hej!!!



Idag har jag varit i Gävle och varit på två spleningar på stora torget. Italien tema och därför sjöng jag en låt som heter Incancellabile.
Trevlig dag, med trevliga personer och en rolig dansande alkolist! ;) Jag åker även hem med VÄRLDENS bästa hörlurar!!! YES! :D

Igår gick det jättebra!
Jag somnade runt halv fyra.. Ja, men det gick i alla fall jättebra!

Imorgon då ska jag på en grej som heter ''Zonlägret'' det är en uttagning som alla 97:or som spelar fotboll får chansen att vara med på, en uttagning till dalalaget! Det kommer bli jätteroligt!!

Det sista, en specialis till en underbar vän till mig, hon heter:

Maja Nilsson
Du har alltid varit samma du i alla år!
Alla känner ''jag duger'' när du är med, emot vissa andra som kanske skulle ignorera den/dom personerna. Men liksom med dig så är alla lika mycket värda.
Du är AWSOME!

Tack och adjö för mig!!


/Linn



Helges idag!

2011-06-03 | 12:46:38 | Linn's liv | ♡ Kommentera?
----------------------------------------------------



Hej alla bloggläsare!


Om ni inte orkade läsa mitt otroligt långa inlägg igår så förstår jag! (Det skulle inte jag orka heller)

Idag blir det ett betydligt kortare inlägg.

Idag ska jag till Gävle och göra en låt till Junior Eurovision Song Contest med Johan. (Johan har varit på ett möte med SVT med Christer Björkman och vill att vi ska fixa låtar som vi ska skicka in. Han visade mig och några andra för Christer. Fränt!)
Jag åker dit vid 15.00, tror jag och sedan vid 21/21.30 går vi och äter med en tjej som heter Johanna på Churtch Street med Johan och sedan åker vi hem.

En bild från Polen.


/Linn



Hemma från Polen!

2011-06-03 | 00:10:46 | Musik | ♡ Kommentera?
----------------------------------------------------

Hem ljuva hem...


Åh, jag ÄLSKAR att vara hemma, att sova i en riktig säng, med tv kanaler som man förstår något på, mysiga hundar som ligger i sängen tätt intill en och pappa!

Jag kom hem i måndags kväll, jag har varit jätteslut dom här dagarna och därför har det inte blivit något bloggande.

Polen:

Onsdag: Kom fram till flygplatsen i Litauen ca 21/22.00 och åkte därifrån på den guppigaste väg som jag någonsin åkt på! Jag var uppe i taket med huvudet flera gånger (vi åkte i en buss). Vi kom fram till hotellet vid 02.30 och jag somnade 03.00.(?)

Torsdag: Den här dagen gick vi runt i Polen, tog en låång sovmorgon och klippte ett medley till fredagen.

Fredag: Tävling, soundcheck klockan 07.30 och sedan när alla hade sjungit (från Sverige) så gick dom andra för att köpa något att äta. Men jag kände inte för något, det slutade med att jag nästan svimmade... Vi åt nämligen 16.00...
På kvällen skulle vi sjunga vårat medley i tv, vi går upp på scenen för att göra ett soundcheck, efteråt säger dom att vi inte ska få sjunga något mer, att det var den ''riktiga'' gången.. Många blev besvikna.
Helt plötsligt säger dom att vi inte skulle få sjunga 9 låtar på lördagen utan att vi skulle sjunga medleyt där, (vi hade kommit överens att vi skulle sjunga 9 låtar), det slutade med att vi nästan åkte hem. Men till slut så fick vi ändå sjunga våra 9 låtar i tv på lördagen.
Sedan tittade vi på film, det var jättekul! Jag kom ner till mitt rum 02.30/02.00.

Lördag: En lång sovmorgon! Sedan åt vi, soundcheckade och sjöng på den stora scenen inför tv! JÄTTECOOLT! JÄTTEKUL!
Film igen.

Söndag: Sova, umgås med Emmy och Alva på förmiddagen, vi hade det skitkul! Sedan klippa ett till medley och sedan småspringa till ett stort köpcentrum och sedan blev det mer strul.. Men det fixade sig till slut! Vi fick sjunga våra två medleyn och sedan gick vi till en restaurang och åt, vi hade det skitkul! Sedan gick vi till hotellet och jag somnade 23.30 med en packad resväska.

Måndag: Vi gick upp 04.15 och gjorde det sista och sedan tog vi oss ner för att lämna in nycklar och åka till Litauen för att vara där en hel dag.
Jag, Klara, Lisa, Johan, Elin, Paulina och Towa åkte in till stan och satt i princip på den bästa restaurang som jag har ätit på i hela 3 timmar. Det var jättemysigt och allt!
Sedan åkte vi hem.



Ett lååångt inlägg men väldigt kortfattat.

Jag ska lägga upp fler bilder senare i helgen.


/Linn