Julmys

2014-11-25 | 00:04:38 | Linn's liv | ♡ Kommentera?
----------------------------------------------------
 
Hejsan!!
 
 
Oj, vad klockana blev mycket, men bloggen måste göras innan läggdags.
 
 
Idag har vi haft matteprov. Det gick sådär, det var svårt... Satt till och med över i 40 minuter efter lektionens slut... Har även skickat hem ett brev till min bror (hoppas han inte läser detta) där det innehåller något till honom då han fyllde år under förra veckan. Tränat innebandy har jag också hunnit med idag och ätit hemmagjord pizza!
 
 
Imorgon kan jag meddela att jag har pianolektion. Efter skolan måste vi  repa inför ett gigg vi har på lördag, massa jullåtar att repa in.. Efter detta kommer jag och Amanda åka hem till Amanda P och Bella för glögg-mys och pepparkakor och lite julmys helt enkelt! Perfekt!!!
 
 
 
//Linn

Helg

2014-11-22 | 16:36:19 | Linn's liv | ♡ Kommentera?
----------------------------------------------------

Hejsan!


Idag har det varit en väldigt lugn dag, det känns som att det är söndag till och med. Jag har då idag pluggat svenska och matte, tvättat, diskat och börjat jobba med prodda på en låt som jag ska fixa till Cornelia då hon ska sjunga den på TGT's julshow.


Resten av helgen kommer enbart bestå av att ta det lugnt och det gillar jag!


//Linn



Bio

2014-11-19 | 23:51:14 | Bilder | Linn's liv | ♡ Kommentera?
----------------------------------------------------

Hej!


Just nu ligger jag i sängen och hade väl tänkt att sova.

Idag har vi varit till Växjö för att titta på premiären av Hunger Games. Supertrevligt och filmen var bra, blev dock besviken över att de delat upp filmen i två delar...


När jag kommit hem har jag proddat lite, skrivit lite text och övat på piano. Tittade igenom bilder för någon månad sedan som jag, Amanda, Amanda, Bella och Sanna tog. Så mysiga!!


Imorgon blir det rep och pianolektion!


Ses!



//Linn







Hunger Games

2014-11-18 | 23:47:42 | Linn's liv | ♡ Kommentera?
----------------------------------------------------
 
Hej!
 
 
Idag har vi repat för fullt inför två spelningar vi har snart. Den första är den 29 då vi har julbord på Ladan för Lions. Vi har börjat repa in massor med jullåtar inför detta tillfälle. Den 16 december är också en dag då vi fått spelning. Denna gången på Mårdslycke. Där gäller samma stuk - jul. Så himla mysigt med jul och vinter!!
 
Kvällen bjöd även på Hunger Games maraton inför premiären av den tredje filmen som går imorgon. Just nu är vi 14 personer som faktiskt ska åka och titta på den i Växjö. LÄNGTAR!! 
 
 
Kort inlägg, men något litet åtminstone!
 
 
//Linn

Första utkast

2014-11-17 | 23:52:56 | Linn's liv | ♡ Kommentera?
----------------------------------------------------
 
Hejsan!!
 
 
Idag har varit nästan en fullspäckad dag, vilket jag gillar. 
 
Dagen började som vanligt med skolan osv. Jag, Täde och Daniel hade ockocksåaå ett litet möte om hur vi ska spela in nästa scen i min musikvideo. Det vi kom fram till var att vi antingen ska spela in en scen på en tågperrong eller i en bil så att man får känslan av att "I won't be here tonight"  som också låten heter. Daniel bestämde sig även för att han skulle klippa ihop ett första utkast av det vi redan har så att vi kunde få en känsla av hur det kommer se ut. Älska videon! Den blev superbra och kan inte vänta tills man kan se slutresultatet av den!! 
 
Vid 18.15 åkte jag på innebandyträning och direkt efter detta cyklade jag hem, duschade och cyklade till skolan på en kvart för att spela in min låt som en Linnéuniversitets - student, Ludvig, som även praktiserat på AMB, ska producera till ett projekt. 
 
 
Efter detta satt jag med en svenska uppgift som är tills imorgon då vi ska opponera på varandras arbeten och nu sitter jag här och skriver blogg och ska ta och sova.
 
 
//Linn
 
 
 



I Växjö, imorgon - Malmö

2014-11-14 | 23:38:34 | Linn's liv | ♡ Kommentera?
----------------------------------------------------

Hej på er!


Nu är det fredag och jag och Amanda P är hos hennes bror i Växjö. Vi sitter och tittar på Rec. Den är faktiskt väldigt bra! Imorgon åker vi till Malmö och Emporia för att handla julklappar! I Malmö kommer vi även möta upp Bella. Längtar som fasen till december, julkalendern, julpynt, ljusstakar och sedan vill ju jag ha snö, dock kommer det nästan ingen snö här i Småland vilket är mycket tråkigt....

Idag har jag fått sjungit i audiutoriumet och åkt runt på företag för att försöka boka in luciaspelningar för våra sponsorer och även andra. Detta är ett projekt vi har på entreprenörskapen som går ut på att just gå lucia på olika företag. Vi har även valt att ta betalt för de företagen som inte är sponsorer och ge det till välgörenhet. Vi har valt SOS-barnbyar för att det är många barn som inte får julklappar och får möjligheten att uppleva julen.

En annan sak som skett idag är att det varit företagsgala på skolan. Temat var Smålands skogar och hela skolan var klädd i mossa och olika gröna växter.

Nu måste vi sova!


//Linn





Prov

2014-11-12 | 23:57:51 | Linn's liv | ♡ Kommentera?
----------------------------------------------------

Hej!
 
 
Idag har vi haft prov. Provet var i engelska direkt på morgonen och det var hela 6-A4 sidor långt. Tror det gick ganska bra ändå, men det var inget roligt prov och ingen rolig tid att göra provet på. Snart är det lucia och jullov vilket betyder att alla är ganska stressade, mycket i skolan, lucia (som jag nämnt) och allmänt stressigt i och med att första terminen snart gått. 
 
Lucia-övning stod också på schemat idag. Jag kan även nämna att jag och Nelly ska sjunga solo i år igen på samma låt som förra året, "Strålande helgonfé" - Sarah Dawn Finer och Malena Ernman. Detta ska bli så HIMLA roligt!! På hela två av tre luciatåg ska vi sjunga. Är SUPERTAGGAD!!
 
Senare var det dags för gitarrlektion och jag har nu fått en låt som heter "You don't really know me" - Jessie J. Låten föreslog jag till Pär då jag gillar låten och jag skulle gärna vilja kompa den och sjunga den samtidigt själv! Jag ska även få "Big white room" - Jessie J som jag verkligen älskar! Dessa två låtarna påminner mycket om varandra, men den sistnämnda är bäst! Älskar Jessie J!
 
 
Nu har jag suttit lite med min svenska och imorgon ska jag upp tidigt då jag, Amanda och Isaak ska repa innan skolan vid 8.45.
 
 
Ses!
 
 
//Linn

Tisdag morgon

2014-11-11 | 08:03:47 | Linn's liv | ♡ Kommentera?
----------------------------------------------------
 
Hej!
 
 
Idag är det tisdag morgon. Igår blev det ingen blogg då jag var så sjukt trött, satt och halvsov mig genom plugg, så bestämde mig för att sova istället.
 
 
Igår skulle det vart innebandyträning. Det blev dock inget av det då många inte kunder komma, så direkt efter skolan cyklade jag och Amanda H till medley (gym) för att vara med på ett gratispass som Cissi, vår idrottslärare skulle hålla. Det gick bra och efter detta passade vi på att bada, jag, Amanda och Jesper.
 
När jag kommit hem igår, efter att handlat och varit på skolan så började jag spela in stämmor på min låt, hittade på en brygga och gjorde ett alternativ till stick. 
 
 
 
Nu är det dags arr kliva upp för estetisk kommunikation.
 
 
 
//Linn

Min vecka

2014-11-10 | 00:02:39 | Linn's liv | ♡ Kommentera?
----------------------------------------------------
 
Hej!
 
 
En hel och intensiv vecka har gått.
 
 
I torsdags spelade jag och 12 stycken andra personer in en del till min musikvideo till min egna låt "Won't be here tonight". Scenen spelades in på stora scenen i Gibson Auditorium på skolan då vi spelade och sjöng låten. Det var superkul!! Tack till er som var med och även till Daniel Bengtsson som filmade och "Täde" som också fanns där som en hjälpande hand!!
 
 
I fredags var det dags för skolans Halloween-fest. På förmiddagen och under skoldagen hade vi även "Fancy Friday" eller formella fredagen då tanken var att man skulle klä upp sig lite finare. 
 
Kvällen bjöd på lekar och jag och Amanda H klädde ut oss till döda lucia-tärnor. Helt svarta i ansiktet och tupperat hår gick vi till skolan där vi möttes av elever som gått "all in" och även folk som betedde sig konstig då de gått in i sin karaktär som deras utklädnad föreställde. "Festen" blev lyckad med pizza, lekar och skräckfilm.
 
 
Igår kom Amanda P och Anna hem till mig och spenderade dagen här. Vi åt pannkakor med grädde, sylt och även äppelmos till lunch, därefter blev det popcorn och ships med vitlöksdipp och sist daimtårta. Helt proppmätta åkte jag och Amanda till skolan där jag tyckte att det skulle göras en bakgrund till "You don't really know me" - Jessie J som hon sjunger på sin sånglektion. Riktigt kul tycker jag!!
 
 
Idag har ca 20-25 personer från AMB medverkat i en talangjakt i Kosta. Vi åkte vid 9.30 och kom hem vid 17.30 igen. Förutom vi från AMB som var med var det även ca 10 personer "utifrån" vilket var roligt och tydligen hade antalet som ville vara med på tävlingen varit ca 65 personer... Jag och Amanda H sjöng vår egna låt "Another day". Deltagarna var superduktiga och höll hög klass. Dagen var superlyckad och vi kom till och med på en tredjeplats.
 
 
 
//Linn







Efter lovet

2014-11-03 | 23:31:20 | Linn's liv | ♡ Kommentera?
----------------------------------------------------

Hejsan!
 
 
Nu är vi tillbaka i Tingsryd igen. Höstlovet, det första lovet på "året" är över. 
 
Min skoldag kan summeras med ett ord - kort. Jag, Amanda, Amanda och Linus cyklade till Tingsryds enda fik - Biggans och åt paj där till lunch då vi inte ville äta stuvade makaroner med korv. Vi slutade alltså efter lunch vilket betydde att vi umgicks i någon timme på skolan tills det var dags att åka hem, laga mat, städa lite och sedan åka på innebandy träning.
 
Tyvärr har jag ont i halsen och håller på att bli förkyld så jag kunde dessvärre inte träna utan övade lite teknik och "lattjade" lite med klubba och boll.
 
Sedan jag kom hem från träningen (vid ca 19.45) har jag städat, gjort musik och gehörs läxa, lockat håret (får lite ryck ibland), övat på gitarr, diskat och sist fick jag en liten inspirations källa till en början av en ny låt, eller möjligtvis ett komp till en cover. 
 
Hur som helst är det nu dags för mig att krypa ner i sängen och sova. Imorgon har vi sovmorgon till 11.25, men jag tänkte vara lite effektiv och gå upp och antingen göra läxor eller spela in någon av mina låtar, jag trotsar alltså mitt halsont.
 
 
//Linn