Fotografering

2014-09-28 | 23:49:56 | AMB | Bilder | Linn's liv | Vänner | ♡ Kommentera?
----------------------------------------------------

Hejsan på er!!


Denna veckan kommer vara händelserik... 

Imorgon ska jag, Isaak och Amanda spela på skolan för några som kommer dit med Mange. På tisdag kommer Erik Lidbom och Andreas hit för föreläsning, på torsdag kommer radion hit och vi ska göra en livesändning från AMB! En jätterolig grej då folk kan ringa in och önska låtar, lärarna eller vi repar in låten som önskas på några minuter innan den ska framföras live av oss på skolan, cirka en vers och en refräng! Det är en liten del av programmet. Sist åker jag och Amanda till Göteborg på fredag för att medverka i en välgörenhetsgala. Vi har skrivit en egen låt som vi ska framföra på lördag och hela min familj kommer också ner till Göteborg!

Super kul!



Jag kommer skriva lite om dagarna och samtidigt ladda upp en del bilder på mig och mina snygga kompisar som vi fotade i helgen!

Vi börjar med några på mig...


//Linn







Fredag imorgon

2014-09-18 | 22:59:27 | Linn's liv | ♡ Kommentera?
----------------------------------------------------
Hejsan!


Veckan har gått supersnabbt och imorgon är det fredag.

Veckan har bestått av läxor, gitarrlektion, repning inför video och imorgon blir det sånglektion och pianolektion. Kort och gott har veckan varit bra och jag återkommer imorgon då jag måste sova nu för att tagga skolfoto imorgon!


//Linn




Måndag

2014-09-15 | 22:58:13 | Linn's liv | ♡ Kommentera?
----------------------------------------------------

Hejsan!
 

Helgen är över och måndagen har gått.
 
Idag har det varit en helt vanlig skoldag, innehållande naturvetenskap, engelska och matte.
 
Efter skolan skrev jag och Amanda H låt inför en välgörenhetskonsert vi ska vara med på för Rädda Barnen i Torslanda, Göteborg med Isaak den 4 oktober. Kul!
 
Att vara på skolan är ju något man vill göra hela natten, umgås och göra musik.
 
Jag är ju dock förkyld och har lite små-ont i halsen och så jag får ju egentligen inte sjunga vilket gör mitt liv så mycket tråkigare för det leder till att jag inte kan skriva låtar eller som sagt, sjunga eller spela in.
 
 
Idol stod också på schemat för att heja på Lisa och Mikaela. 
 
 
Nu är klockan snart 23 och jag har redan borstat tänderna och ska nog gå och sova för att tagga inför lite rep imorgon inför en musikvideo jag ska göra. :)
 
 
//Linn




Sommar 2014

2014-09-13 | 19:15:00 | Bilder | Linn's liv | Lov | ♡ Kommentera?
----------------------------------------------------
 
Sommar 2014 inleddes med drygt en vecka i Tingsryd.
 
Jag spenderade tid med Amanda, både i Tingsryd och hemma hos henne i Urshult. Vi hade även några spelningar.
 
 
Helgen efter vi slutat var det dags för midsommar och den firades hemma hos Anna med en hel del AMB:are. Folk hade till och med åkt ner till Småland bara för att fira den tillsammans, tex Amanda som i vanliga fall bor i Stockholm.
 
 
Direkt efter midsommar åkte jag med hem till Nelly i Skurup för att spendera några dagar där. Vi åkte till Malmö och Emporia, åkte moppe till havet och tog det allmänt lugnt.
 
Nästkommande veckor spelade jag in väldigt mycket på KV med Täde och Pär där vi höll på med min låt, vi hade några spelningar, bland annat ett bröllop och sedan kom pappa och Oliver ner hit för att vara här i några dagar. Pappa byggde lite kök medan jag och Oliver badade och njöt av värmen. Jag och ett antal AMB:are och några tjejer från TGT sjöng också på allsång i linnéparken två gånger i somras, en av gångerna var i denna veva, den 7 juli. 
 
 
Nu var det resan hem. Jag fick, efter en månad, komma hem!
Veckan som gick bjöd på extremt varmt väder, vi badade och hade det gott.
 
 
De två nästkommande veckorna började jag mitt sommarjobb som musiker. Just dessa veckorna var det klass 2 varning ute för hetta och det var extremt varmt. Vi i Dalarna hade mellan 30-40 grader och solen låg hela tiden på.
En av dagarna hade vi ett väldigt långt mellanrum mellan två spelningar och bestämde oss då för att åka och bada. Denna badplats var lite speciell och påminde om någon slags ökenplats i vildmarken. En ännu coolare sak var att sanden guld-glittrade.
 
 
Nästa händelse var Amandas 18-årsdag. Jag åkte upp till Stockholm och mötte Amanda H för att vi sedan skulle ta oss till Amanda.
 
Vi gick på picknick med Amandas kompisar och fick sedan extremt god mat i det fina vädret.
 
 
Dagen efter hämtade pappa mig och Amanda och vi åkte ner till Småland igen, ännu en spelning i Linnéparken.
 
Efter några dagar tog jag och pappa med oss Amanda och Isaak till Dalarna för ett antal spelningar hemma. 
En av spelningar var på ett hotell utanför Sandviken som heter Trebo. Denna spelningen var allsång med Fredrik Swahn och Nordman var gästartist denna gång. Som spontangrej fick jag och Amanda vara med i slutnumret när Nordman körde "Hallelujah" så körade vi bakom.
 
 
Följande vecka bjöd på många olika aktiviteter, var det inte spelningar så var det strutsfarm....
 
 
eller Falu-koppargruva....
 
 
eller Thomas Ledin i Dalhalla...
 
 
eller en väldigt ovanlig sak - rök från den stora skogsbrand inte alls långt hemifrån... Inte ens solen kunde ta sig igenom röken under många dagar...
 
 
På eftermiddagen efter att Amanda och Isaak åkt hem fick vi ta bort en familjemedlem. Jag följde med pappa för att ta bort honom för att få vara med ända in i slutet. Tito gick bort den 6 augusti och blev 11 år.
 
 
Efter detta var Nemo helt ensam för första gången och mycket tid gick åt Nemo. Han fick vara med överallt, vi kunde gå ut längre med honom och han var mycket mer närgången än förut, han kände sig ensam, han saknade sin kompis som han haft genom hela sitt liv. 
 
 
 
Detta var mitt lov i bilder. Jag har även varit med Maja till Stockholm, varit med en del människor, blev bland annat bjuden på fest och fick träffa massa människor man inte sett sedan högstadiet och sedan var jag även ut med Maja och Frans och fiskade och badade med Frans båt!
 
Min sommar gick upp och ner, det hände både roliga saker och saker som gjorde att jag mådde dåligt.
 
 
Detta var en del av min sommar och jag längtar redan till nästa!
 
 
//Linn

Två veckor

2014-09-13 | 12:56:17 | Linn's liv | ♡ Kommentera?
----------------------------------------------------
 
Hejsan!
 
 
Nu har två fantastiska veckor på AMB gått, två veckor av glädje!
 
Vi har kommit igång riktigt i alla skolämnen och det känns skönt att vara tillbaka i sina rutiner. Jag har haft den första pianolektionen med Mange för i år och sedan har jag även testat på den allra första gitarrlektionen med Pär också. Skitkul!
 
I onsdags vaknade jag upp med förkylning och under dagen fick jag även ont i halsen och fick nog även febrig, men trots detta körde jag på under hela dagen. Dagen efter hade jag också feber, men trotsade den för att jag inte ville missa något i skolan. Jag tog med mig alvedon och halstabletter och gick till skolan ändå. Tycker detta är ganska fascinerande att man vill gå till skolan så mycket att man kan "offra" en dag hemma pga feber för att gå till skolan istället. Tidigare var det mer att man ville vara hemma för att få ta det lugnt istället för att gå till skolan, för skolan var inte jätterolig under grundskolan. 
 
På fredagen hade vi enbart en lektion och då kände jag att jag faktiskt kunde vara hemma för att försöka få bort med eländet istället. 
 
 
Senare idag kommer ett inlägg där jag berättar lite om min sommar med en del bilder.
 
 
//Linn
 
 

Första "riktiga" skoldagen

2014-09-01 | 23:41:53 | Linn's liv | ♡ Kommentera?
----------------------------------------------------
 
Hejsan!

 
Idag är det måndag och vi har äntligen börjat "på riktigt" i skolan! Idag hade vi alla de nya lärarna. Vi inledde med Naturkunskap med Cissi. Den andra lektionen var Engelska med Dolores och sist hade vi Matematik med Erik. Det känns så bra med de nya lärarna och ser verkligen framemot alla de nästkommande lektionerna! 
 
Jag, Stina och Nelly har bestämt att vi ska köra extra engelska en gång i veckan i en timme för att ta igen engelska och bli bättre på engelskan. 
 
 
Det känns så sjukt att gå på AMB, att vi har en egen skola för oss själva! Ettorna är ju helt fantastiska också!
 
 
Ikväll har jag också hunnit med en innebandyträning. "Puuuh" vad jobbigt det var, men mycket roligt!!
 
 
Ses!

 
//Linn