Försöka att blogga oftare.

2011-10-09 | 22:05:43 | Roliga saker!! | ♡ Kommentera?
----------------------------------------------------
Hej!


En vecka har gått och till en början gick det bra med mobiluppdaterndet, men sedan slutade den att ladda upp inläggen som jag fixat, sååååå drygt!! Så jag har inte glömt bort er!

Tja, det som har hänt under veckan är väl: träningar, plugg, skola, läxor, prov, sång och dalalagsuttagning.
I torsdags var jag i Gävle och sjöng på Helges, det var väldigt längesen!! Vi kollade låtar, jag sjöng nobody's perfect - Jessie J bara slumpvis eftersom att vi skulle kolla på den bakgrunden och då sjöng jag den och Johan tyckte att den lät jättebra!! Blev lite chockad, men ja, riktigt glad!! Vi betsämde därför att det blir Nobody's perfect och That's the way it is (Celine Dion) som jag spelar in nästa gång och även dom två låtarma ska jag sjunga för Anna på fredag! KUUUL! Jag spelade även upp tre av mina låtar och en av dom (en refräng bara) sjöng jag upp först och då sa Johan: Fan vad du är bra på att hitta på refränger Linn!!
Så ja, min torsdags kväll blev riktigt lyckad!!! Kom dock hem 00.10, så på fredagen var jag ganska trött..

Igår var jag på dalalagsuttagning och den historien får ni höra någon annan dag (i veckan förmodligen) om hela min fotbolls resa, enda från början till nu!

Nu ska jag sova!
Ska försöka uppdatera så fort jag får tid, har fem prov vecka 42 och 43 så jag har massor att plugga!!

Kommer bilder från Linnéa's sommarkväll med laget, dagen då jag började skolan, åååh vad jag saknar den kvällen och åååh vad jag saknar SOMMAREN!!!

/Linn


image description
(så ser det ut när jag försöker ladda upp ett inlägg från mobilen)