Snötur ^^

2010-02-28 | 23:06:00 | | ♡ Kommentera?
----------------------------------------------------
Hej alla!    

Idag har jag slappat och i princip inte gjort någonting. 

Men på kvällen var jag och mamma ute med hundarna. Jag höll i Nemo och mamma höll i de andra hundarna och hela vägen runt sprang Nemo upp och ner från VARJE snöhög som han såg.. Så det var bara att hänga med efter. 
Sen när vi kom hem bredvid vårat hus springer jag och Nemo upp för en 3 meters hög med snö och ner sen var det Titos tur, upp och ner. 
Haha, sen ska väl lilla förluren upp igen, så vi springer väl upp igen då... Men den här gången ska han ta vägen med MASSVIS med snö istället för att ta den enkla vägen... Så jag och Nemo kravlade oss igenom snöplätten medans mamma stod och skratta och tittade på. Så hon hämtade kameran. Så här är två bilder när vi är i snön.   

Nemo i snön
Hej alla!     Idag har jag slappat och i princip inte gjort någonting.  Men på kvällen var jag och mamma ute med hundarna. Jag höll i Nemo och mamma höll i de andra hundarna och hela vägen runt sprang Nemo upp och ner från VARJE snöhög som han såg.. Så det var bara att hänga med efter.  Sen när vi kom hem bredvid vårat huss springer jag och Nemo upp för en 3 meters hög med snö och ner sen var det Titos tur, upp och ner.  Haha, sen ska väl lilla förluren upp igen, så vi springer väl upp igen då... Men den här gången ska han ta vägen med MASSVIS med snö istället för att ta den enkla vägen... Så jag och Nemo kravla oss igenom snöplätten och mmam som stod och skratta och tittade på. Så hon hämtade kameran. Så här är två bilder när vi är i snön.    KRAM!

Nemo och jag i snön. Älskar dej!




KRAM!

Det som har hänt i veckan

2010-02-28 | 00:04:58 | | ♡ Kommentera?
----------------------------------------------------
Hej alla! :)

Nu kommer en liten sammanfattning av veckans händelser.

I måndags var jag hemma ifrån skolan och var sjuk, så då hände inte speciellt mycket.

Tisdag var det skola som vanligt, på franskan åt vi musslor och chokladmousse så jag kom iväg från skolan ganska sent. Sen på kvällen blev det bara att slappa eftersom att innebandy träningen blev inställd pga massa möten och sjuklingar...

Onsdag, skola och sedan Gävle till Helges med Emmy för att göra våran låt, kul kväll var det! Jag träffade Felicia och Victoria också! :D

Torsdag, blev det Gävle igen fast då var det EXTRA kul! Jag och Johan lyckades få klart min tredje låt som ska skickas in till lilla eftersom att Cissi inte kunde komma så kunde vi hålla på längre. Men mitt i allt kommer Lasse in i studion och Amanda står och pratar med mig och Johan "hängandes" vid dören och frågar:
Men vad gör du här Lasse, så sent?
Lasse svarade:
Ja Amanda, kolla in i kameran och berätta vem du är!
Amanda blev helt förskräckt för det var TV som hade kommit och skulle intervjua Johan och Lasse, så Amanda började gömma sig i sina armar och pilla i ansiktet. Haha, så jag fick gå ut ur studion och sätta mig inne i väntrummet med Amanda och mamma. Sen gick jag och Amanda in i musikrummet och sjöng lite och då kommer de helt plötsligt in dit och säger att jag ska sjunga något! :o så jag fick värsta paniken eftersom att jag inte visste vad jag skulle sjunga och så... Så vi sprang in till Johan och jag fick spela in "Is it true" för tredje gången och de sprang runt och filmade samtidigt. Det kommer att finnas någon slags inspelning på fryshusets webbtv.
Efter det gick jag ut till mamma igen och Amanda hängde med. Då kommer han som filmar och ska säga hej då men istället sätter han på kameran och börjar intervjua mamma xD
Han sa:
Ja, men hej då och tack så mycket för att vi fick störa, eller vänta, är det ni som är ifrån Hedemora?!
Mamma svarade:
Japp, det är vi det.
Han sa då:
Åh, men då kan du berätta varför du åker hit och berätta att du åker ifrån Hedemora!
Han sätter på kameran och jag och Amanda började att skratta.
Mamma sa:
Ja, vi kommer ifrån Hedemora och åker hit varannan torsdag. Haha.
Sen blev det tyst och sen gick de.
Sen efter det åkte vi till Church och åt mat, men Clintan hade ledigt, så det var bara lugnt.
Vi kom hem klockan ett på natten och sedan var det bara ner i sängen och sova fyra timmar innan det var dags för Stockholm.

Fredag var vi i Stockholm och sjöng. Men pappa hade ont i öronen och trodde att han hade öroninflammation så det blev inte så mycket shopping. Men jag köpte två linnen och örhängen ändå. Jag längtar redan till nästa Stockholms resa! :) När vi hade kommit hem blev det Softis med Linn, Melle, Moa, Hammare, Tapper, Jazze och massa folk! :) Det var roligt, vi kanske ses på måndag? :)

Lördag, idag har det varit innebandy match för mig emot Mora. Det gick inte så bra... Vi förlorade med 9-1. Men de ligger 2 i serien så det kanske inte var så konstigt att vi förlorade. Men vi kämpade på bra ändå!
Bra kämpat tjejer!
Sen har det inte varit så mycket på kvällen, mest legat i sängen och slappat.


Kramar Linn 

Blogg skapad!

2010-02-27 | 20:56:21 | | ♡ Kommentera?
----------------------------------------------------
Hej alla blogg-läsare! :)

Hoppas att allt är bra med er och jag hoppas att jag får i alla fall några som läser min blogg.

Nu har jag äntligen skapat en blogg och hoppas på att få några läsare i alla fall.
Det här är ju mitt första inlägg, så man kan ju säga att jag är nybörjare, men jag hoppas att det kommer bli en bra blogg i alla fall ^^

Det kommer mer senare, för nu ska jag fixa lite och sen får ni läsa igen för då kommer mer! :)

Men nu ska jag äta mat.


Kramar Linn