Tingsryd nästa

2014-08-24 | 06:32:41 | Linn's liv | ♡ Kommentera?
----------------------------------------------------
 
Hejsan!
 
 
Klockan är strax efter sex och jag och pappa (och lilla nemo så klart) sitter i en helt fullpackad bil på väg ner till Tingsryd igen.
 
Känslorna är blandade. Nu efter flera veckor hemma kändes det på ett litet sätt som att flytta igen. Under dessa veckorna har man blivit serverad med olika saker som tex mat. En liten del av mig hade lust att stanna hemma, så kändes det åtminstone igår, men efter att fått en snapchat av Amanda P på ett flertal av de i klassen där de filmade och sa "Linn" med mörka röster så släppte den lilla delen. Ska bli så otroligt kul att få träffa alla igen! Skolan har man ju längtat efter hela sommaren och nu är det enbart dagar tills vi börjar. På tal om skolan är ju den nya skolan också klar, vilket betyder ännu ett STORT +, tänk att gå på en helt nybyggd skola med allt i musikens väg. Taggad till tusen!
 
Vi tvåor börjar lite smått på onsdag, men idag ska vi ha en liten träff för de som kan och se vilka vi får vara elevfaddrar till! Det tillkommer ju 71 nya ansikten plus några lärare till vår stora familj. Ska bli så kul att få välkomna alla och få lära känna nya AMB:are!
 
 
Ses!
 
 
//Linn

Carry you home

2014-08-07 | 16:01:33 | Musik | Videoklipp | ♡ Kommentera?
----------------------------------------------------
Hejsan på er!!
 
 
Ett tag sedan.

Sommarlovet har flygit fram och nu är det inte långt kvar skolan börjar!! 
 
Förra veckan till igår var Isaak och Amanda hemma hos mig i Dalarna. Vi har haft spelningar och aktiviteter nästan hela tiden. Inför en spelning bestämde vi med min kompis Frida att vi skulle köra en låt tillsammans som ett slutnummer då vi hade samma spelningstid. Vi repade in låten dagen innan och resultatet blev så bra så vi bestämt oss för att spela in en video. Resultatet ser ni här nedanför i en liveinspelning. Bildkvalitén är kass, men ljudet och låten är viktigast!
 
 
//Linn