I Växjö, imorgon - Malmö

2014-11-14 | 23:38:34 | Linn's liv | ♡ Kommentera?
----------------------------------------------------

Hej på er!


Nu är det fredag och jag och Amanda P är hos hennes bror i Växjö. Vi sitter och tittar på Rec. Den är faktiskt väldigt bra! Imorgon åker vi till Malmö och Emporia för att handla julklappar! I Malmö kommer vi även möta upp Bella. Längtar som fasen till december, julkalendern, julpynt, ljusstakar och sedan vill ju jag ha snö, dock kommer det nästan ingen snö här i Småland vilket är mycket tråkigt....

Idag har jag fått sjungit i audiutoriumet och åkt runt på företag för att försöka boka in luciaspelningar för våra sponsorer och även andra. Detta är ett projekt vi har på entreprenörskapen som går ut på att just gå lucia på olika företag. Vi har även valt att ta betalt för de företagen som inte är sponsorer och ge det till välgörenhet. Vi har valt SOS-barnbyar för att det är många barn som inte får julklappar och får möjligheten att uppleva julen.

En annan sak som skett idag är att det varit företagsgala på skolan. Temat var Smålands skogar och hela skolan var klädd i mossa och olika gröna växter.

Nu måste vi sova!


//Linn




_______________________ Kommentarer _________________________________________________