Sök till AMB

2015-01-19 | 22:58:00 | AMB | Linn's liv | Musik | ♡ Kommentera?
----------------------------------------------------
Hejsan!
 
 
Idag hade vi vår första samhällskunskapslektion. Emma (läraren) som nog fått den sämsta tiden att ha en lektion på (15.40-17.30) skötte sig utmärkt med en trött klass och det blev en riktigt rolig lektion!!
 
Jag har idag tränat två gånger, en innebandyträning och direkt efter det gick jag till Tinghallen där några från AMB bokat hallen för fotboll. 20 stycken personer från skolan var där, vilket var grymt kul att se!! Hallen var bokad från 20.30 och vi fick hålla på till hela 22.30. Så himla kul verkligen!!
 
 
Idag har även rekryteringsvidesorna för AMB släppts och i den som är längst är även jag och ett litet smakprov av min låt med.
 
Här kommer videon, så titta och njut av vår grymma skola och till dig som ska söka gymnasium, sök!!
 
 
//Linn
 
_______________________ Kommentarer _________________________________________________
▲ Tina

Så kul att se o höra Linn! Shit va bra låten är!! Hoppas allt går i lås så att Johanna kan va med er nästa vecka 😉

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
               2015-01-20 ♡ 00:13:31
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------