Lång dag

2015-01-11 | 00:58:16 | Linn's liv | ♡ Kommentera?
----------------------------------------------------
 
Hej!
 
 
Idag har varit en lång dag. Just nu sitter jag hemma själv och lyssnar på den starka vinden som är utanför. Storm är det här i Småland, klass 2 varning. Massor med ljus är tända!
 
 
Dagen började med matlagning med Elle och Leo. Vi gjorde chikenbits, sallad, klyftpotatis och sweet chilisås. Efter detta begav vi oss till skolan.
 
Från klockan 16.30 till 22.00 var jag på skolan. Proddade, spelade in och planerade. 
 
Har fixat lite här hemma nu efter det, bland annat packat upp och tagit bort ljusstakarna i fönstren. Nu är jag så trött så att jag snart inte kan hålla ögonen öppna.. Dags att sova!
 
 
Imorgon blir det innebandymatch här i Tingsryd och då kommer även två hejarklacksledare till matchen, Bella och Pettsson. Mycket roligt!!
 
 
 
//Linn
 
 


_______________________ Kommentarer _________________________________________________
▲ kaffehörnan

Vad mysig bild

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
http://www.kaffehornan.se                2015-01-18 ♡ 23:06:51
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------